EMV De La Salle

EMV De La Salle

donderdag 31 maart 2016

Eerste klim kilometers gemaakt

Gisteren avond voor het eerst in het licht gefietst. Tocht gemaakt samen met Stefan, Alyssa,Chantal, Helena en Ik(Remie).
Verschillende viaducten op en af gefietst. Twee keer de brug van Hedel gefietst. Ik ben trots op dit clubje. Gezelligheid onderweg en er is hard getraind.
28 km







Training Boxtel

Woensdag 30 maart 2016
Winderige woensdag,

Na wat afmeldingen voor de training leek het alsof er maar met een kleine groep gefietst zou gaan worden. Echter stonden er om 15.15u toch ongeveer 12 fanatieke deelnemers klaar voor de hagrid om een mooie ronde te gaan fietsen. Besloten werd omdat het toch wel vrij flink waaide, om tegen de wind in te beginnen. Zo vertrok de gehele groep richting Esch. Echter bleek al dat niet de gehele groep het zelfde tempo kon rijden dus werd er een splitsing gemaakt tussen zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kon fietsen.
Na Esch moesten we weer enkele kilometers met de wind op onze neus koersen richting Haaren, daar kwamen dan ook enkele jongeren en begeleiders met wijd open gesperde mond aan.
Daarna volgde een stuk langs het spoor terug in de richting van Boxtel, waar even flink gesprint werd. Hierbij werden snelheden van boven de 45km/u behaald. Vervolgens werd er via Lennisheuvel en Oirschot de weg richting De La Salle werd vervolgd. Waar iedereen redelijk moe en voldaan de groepstraining afsloot na 1u20m en 30km in de benen!!