EMV De La Salle

EMV De La Salle

zaterdag 28 mei 2016

Gezamenlijke training te Groesbeek, Berg en Dal, Beek Ubbergen stond op het programma.
De voorbereidingen worden getroffen en iedereen is zich aan het voorbereiden.




 Te Groesbeek kwamen we allemaal enthousiast samen. Bidons vullen, fietsen klaar maken voor vertrek. kennismaken met jongeren en vrijwilligers en groepsleiding die elkaar nog niet kennen. iedereen helpt elkaar waar nodig. We zien een groep ontstaan. Heel mooi om dit mee te mogen maken.

Jaap, de projectleider EMV van De La Salle heeft een groepsfoto gemaakt zoals jullie kunnen zien. Allemaal met gezonde spanning op het gezicht net voor de start.






De groep is weg. De eerste klim gaat voorspoedig. In de afdaling op de Zevenheuvelenweg gaat het helaas ernstig mis. Ricardo komt ten val. Hij is samen met Jaap en zijn Buddy Babet naar het ziekenhuis gegaan. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek zijn sleutelbeen te zijn gebroken. Ricardo had zich zo goed voorbereid. was in Limburg wezen trainen. Ricardo was helemaal klaar voor de beklimming van de Mont Ventoux samen met zijn buddy Babet. Heel zuur. De groep is erg betrokken.

Later is er nog een val partij, de dames konden gelukkig weer verder. later bleek de fiets van Natasja toch te veel beschadigd, waardoor ze helaas niet meer verder kon.

De rest heeft de trainingsrit opgepakt en zijn weer verder gegaan.
Zowel jongeren als sommige buddy's hebben wat pittige klimmetjes doorstaan. Op de oude holleweg 17 % klimmen, was voor de meesten even pijn in de benen en echt serieus. Met een beetje hulp komen we boven.
Ik zie daarna alleen maar vrolijke gezichten en een voldaan gevoel.

Koen sluit af met complimenten aan iedereen. We drinken en eten nog wat met zijn allen.
Ik zie nog meer een groep ontstaan. Jongeren geven aan dat ze Ricardo mee willen naar Frankrijk. Er ontstaan mooie dingen.

Nu op naar de volgende training te Limburg 5 juni.
Dan trainen we met alle werkstichtingen. iedereen alvast heel veel succes.

heel veel fietsplezier,
Remie